Werkplaats

Onderhoud:
Ook na aanschaf van uw auto staat Autobedrijf Verheijen voor U klaar. Op tijd onderhoud laten uitvoeren aan uw auto is goed voor uw auto, maar bijvoorbeeld ook goed voor het milieu, en dus uiteindelik goed voor de gezondheid van iedereen. Bij een kleine beurt krijgt de auto een visuele inspectie, wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Eventueel vervangen wij ook de interieurfilter. Bij een Grote Beurt wordt naast de visuele inspectie ook dieper in de auto “gekeken”, remmen voor en achter worden gecontroleerd, vloeistoffen vervangen, de diverse filters vervangen en alles wat volgens het onderhoudsschema van de desbetreffende auto moet worden gedaan. Zomer en wintercheck: een kleine check zodat u veilig het desbetreffende jaargetijde kunt ingaan met uw auto.

Reparaties:
Wij repareren, monteren en/of vervangen uitlaten, autoruiten, distributie riem, accu’s, trekhaken, banden (inclusief opslag).

APK keuring:
Wij hanteren een tarief van € 40 voor een APK keuring (bij diesel motoren is dit exclusief roetmeting).

Airco service:
Voor onderhoud en reparaties aan uw auto airconditioning zijn wij het juiste adres. Geregeld onderhoud, service en reiniging van de filters van uw airconditioning voorkomt onnodige reparaties en is beter voor uw gezondheid. Laat daarom bij iedere onderhoudsbeurt aan uw auto de koelinstallatie van uw auto controleren. Wij doen dit tegen een lage prijs.

Schade herstel:
Wij regelen de schade met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij doen uitsluitend zaken met top schadebedrijven zodat de kwaliteit van het spuitwerk zeer hoog is.